Doğal ürünlerin raf ömrünün kısa olmasıyla marketlerde “organik” ürünler daha çok satılır. Organik ürünlerde az da olsa koruyucu madde bulunur. Tabii bu koruyucular, insan sağlığına zarar vermeyecek kadar az miktarda eklenir. Ama “%100 doğal” diyorsak, içinde hiçbir koruyucu yok demektir.
Biz Akita olarak yeni bir teknikle doğal gül sirkesi ürettik. Bu özel yöntemle elde ettiğimiz yağı alınmamış gül suyu, çok değerli ve farklıdır. Çünkü bu gül suyu, gülün içerdiği minerallerin çoğunu da içinde barındırır. Bu mineraller insan sağlığına faydalı ve vücuda uyumludur.
En ilginci de, bu gülün içindeki feniletil alkol adlı doğal madde, kendi başına bir koruyucu görevi görür. Yani hem doğal, hem de kendiliğinden koruyucu etkisi vardır!
Doğal bir ürünün doğal olduğunu anlamanın en kolay yolu tadına bakmaktır. Biz de her fırsatta kullanıcılarımıza gül suyumuzun tadına bakmalarını öneriyoruz. Çünkü doğal gül suyunun çok gül tadı vardır, koruyucu içeren ürünlerin tadı acımsı olur.
Ayrıca, Akita Gül Suyu’nun raf ömrü neredeyse sınırsızdır. Bu, marketlerde uzun süre taze kalmasını ve her zaman doğal kalmasını sağlar. Bu yüzden bu ürünü doğal ürün satan marketlerin raflarında görmek bizim için de bir gurur kaynağı!
Kısacası, Akita’nın doğal gül sirkesi özelliğindeki yağı alınmamış gül suyu; hem doğal, hem de uzun raf ömrüne sahip çok değerli bir üründür. İçindeki mineraller ve doğal koruyucu maddeler sayesinde sağlığınız için de uygundur.
Siz de doğal ürünlerin farkını görmek için Akita Gül Suyu’nu mutlaka deneyin! Tadına bakarak, doğallığı hemen fark edeceksiniz.
Yorum Yapın